Loistava käytettävyys takaa suosion

"Meidän Business pyörii täysin verkossa
- Jutta Gustafsberg

Fitfarm on verkkopohjainen fitness-valmennusportaali, jonka on perustanut fitnessguru Jutta Gustafsberg. Täyden palvelun valmennusportfolio sisältää ruokavalioita, harjoittelu- ja motivointiohjelmia sekä vertaistukea.

Inuits suunnitteli ja toteutti kuntovalmennuspalvelu FitFarmin verkkopalvelun, jolla on jo yli 100 000 rekisteröitynyttä käyttäjää ja liikevaihto useita miljoonia euroja. Valmennettavia henkilöitä on vuosittain noin 40 000.

Verkkovalmennuspalvelussa yhdistyvät toimiva design sekä helppo käytettävyys niin trainereille kuin loppuasiakkaille.

Palvelusta erityisen kätevän tekee sen modulaarisuus. Personal trainerit voivat koostaa treeni- ja ruokavalio-ohjelmat käyttäen valmiita elementtejä. Palvelun materiaalipankista löytyvät esimerkiksi treeniliikkeet sekä ruoka-aineet, joiden ravintosisällön palvelu hakee suoraan Finelin tietokannasta. Verkkopalvelu on integroitu FitFarmin verkkokauppaan, mikä mahdollistaa ristiinmyynnin.

Loppuasiakaskin pääsee hyötymään kätevästä toiminnallisuudesta. Palvelusta löytyvät täydet treeni- ja ruokaohjelmat, oman kehityksen seurantatyökalut, erilaista valmennussisältöä, oppaita sekä suosittu keskustelupalsta, jossa kuntoilijat saavat tukea valmentajilta, tsemppareilta ja kanssalaihduttajilta.